Ανάγνωσμα-Περ.-Βίβλος

johnpatrablog Άγιος Ανδρέας Μετόχι - Ιερόν Παρεκκλήσιον Αγίου Ανδρέου - Μετόχιον Ιεράς Μονής Ασωμάτων Πετράκη
johnpatrablog

Επικοινωνία

Αγίου Ανδρέου 3, Αθήνα 115 27, Ελλάδα

 

Επικοινωνία με τον Ιερό Ναό : Τηλέφωνο 2107717680

 

Ο Ιερός Ναός παραμένει ανοιχτός από 8:00 το πρωί μέχρι 8:00 το βράδυ.

 

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας και στο e-mail: agiosandreasmetoxi@gmail.com

              


              

Επίσης μπορείτε να στείλετε απ' ευθείας το μήνυμά σας από την φόρμα επικοινωνίας μας που θα βρείτε κάνοντας κλικ εδώ.

                     

    

----------------------------
4 σχόλια:

 1. Ο π. Ευσέβιος αναζωογονεί το παλαιό εκκλησάκι έξωθεν του Ιπποκράτειου νοσοκομείου. Τον ευχαριστούμε και θα το ανακοινώνουμε και άλλους αδελφούς εν Χριστώ!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Έτυχε τον Πάτερ Ευσέβιο να τον γνωρίσω απο οταν ηταν Διακος στο Αγρίνιο . Είμαι πραγματικά ευλογημένος που τον έστειλε στο πέρασμα μου , θυμάμαι πολλές απο τις συζητήσεις που κάναμε στον Ιερό Ναό της Ζωοδόχου Πηγής Αγρινίου . Τώρα τον βρήκα μετά από χρόνια στην Αθήνα εκεί στην όμορφη εκκλησία που είναι εφημέριος .
  Π. Ευσεβιε συγχαρητήρια για το έργο σου. Σε ευχαριστούμε για όλα . Σε μνημονεύω κάθε μέρα . Προσκυνω Λαμπρος Καπλάνης . Σε περιμένουμε στο Αγρίνιο

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Τον πατέρα Ευσέβιο τον γνωρίσω από όταν ήταν διακος στο Αγρίνιο . Ο Π . Ευσέβιος είναι υπόδειγμα ιερέως. Σε ευχαριστώ πάτερ μου για τις όμορφες κουβέντες που κάναμε στον Ιερό Ναό της Ζωοδόχου Πηγής Αγρινίου εκεί στο γραφείο . Τοσα χρόνια σε μνημονευα στις προσευχές μου κι θα συνεχίσω να σε μνημονεύω . Ελπίζω σύντομα να τα ξαναπούμε κι να σε δούμε κι στο Αγρίνιο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Π. Ευσεβιε σε ευχαριστώ πολύ για τις ευχές που μου έδωσες σήμερα . Πραγματικά μου δώσατε δυναμη να συνεχίσω τις δυσκολίες της ζωής . Την ευλογία σου

  ΑπάντησηΔιαγραφή